Forge of Gems är det hetaste spelet i branschen

Forge of Gems är hett på hög action, underhållning och potential. I den femte upplagan av Play’n GO:s Gem Series kretsar konceptet kring en ugn och tanken att den mest intensiva värmen och trycket producerar de mest värdefulla ädelstenarna.

Forge of Gem är en grusigare version av de andra gem-serierna och är inspirerad av en Steampunk-estetik som passar till spelets retro-futuristiska stil.

Ett annat tillägg till Play’n GO:s mängd Dynamic Payways-spel, den här spelautomaten med fem gånger tre rutnät har ett extra hjul ovanför huvudrutnätet som är känt som det episka Forge Reel.

Unika symboler dyker upp på hjulet, de är där för att förbättra rutnätet. Det gör de genom att skapa möjligheter att dela upp symboler, ge universella multiplikatorer och skapa staplade Wilds.

På tal om Stacked Wilds, en annan funktion gör att spelare som får tre eller fler Scatters får ”Gem Box”-funktionen. I Gem Box får spelaren ett direktpris, ett annat antal Free Spins eller till och med båda.

I det här spelet kan spelaren smida upp till x20,00 sin insats. Detta kan uppnås genom unika symbolkombinationer i kombination med splittringssymboler.

Det finns ett stort antal splitting-symboler som kan dyka upp på rutnätet samtidigt, vilket ger spelarna upp till 36 288 sätt att vinna, för att inte tala om x37-multiplikatorn. Det är också värt att notera att multiplikatorn inte återställs under Free Spins-läget.

Spelchefen på Play’n GO, Charlotte Miliziano säger,

’Våra serier är oöverträffade. Varje spel spelar sin roll i en mycket större helhet och detta är bara en av anledningarna till att vi har den mest diversifierade portföljen i branschen med den bästa prestandan över tid.

”Varje spel utstrålar kvalitet och vi fortsätter att utvecklas utifrån det, serier som Gems-titlarna visar att vi är konsekventa i kvalitet men kan alltid ta våra spel till nästa nivå”.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar