Reels and races at the Derby Wheel!

Derby Wheel är en dag på loppen som möter spelprogramsflair i en 3D-spelupplevelse från Play’n GO.

Sportfantaster och spelshowentusiaster kommer att få sig en rejäl kick med Derby Wheel. Denna innovativa online slot kombinerar en eklektisk blandning av element från klassiska spel i fruktmaskinstil med spänningen från en dag på loppisen, för att inte nämna en touch av spelprogramsglans.

Målet är att få tre Wheel-symboler på hjulen för att ta dig vidare till bonushjulet som visar olika multiplikatorer plus hästkapplöpningsbonusfunktionen.

Om du landar på symbolen för hästkapplöpning kommer spelet att ta dig vidare till bonusfunktionen där ett 3D-hästkapplöpning är på väg att börja, och spelarna har fyra alternativ att välja mellan:

”No Bet” där spelaren kan hoppa över loppet och få en x40 multiplikator, ”Win” där spelaren kan välja vilken häst han tror kommer att bli den vinnande hästen (varje häst har fasta odds) för att vinna upp till x800 sin insats. Exacta” låter spelaren välja vem han tror kommer att komma först och näst sist, i turordning, för att vinna x1800 i sin insats. Och slutligen ”Trifecta”, där spelaren kan välja vem han tror kommer att komma först, tvåa och trea i tur och ordning, för att vinna x2800 gånger sin insats.

Derby Wheel är visuellt fantastiskt och har en flash som en spelshow med virtuella hästkapplöpningar i 3D med hästar i mekanisk stil där detaljnivån är helt otrolig.

Innovationen i det här spelet är något att beundra. Hästkapplöpning har setts i branschen tidigare, men aldrig på detta sätt. Play’n GO har sprungit över konkurrenterna med en virtuell hästkapplöpning i 3D som spelaren kan se galoppera framför sina ögon.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar